BEMUTATKOZÁS

 

     
 

Az ENERGY LINE egy 1995-ben indult magánvállalkozás, mely különféle hardveres és szoftveres szolgáltatások teljesítésére szakosodott. A cég tulajdonosa és ügyvezetője mérnök-informatikus, aki már a társaság megalapításakor is évtizedes tapasztalattal rendelkezett a különféle személyi számítógépek hardveres kiépítése, továbbá az eltérő platformok szoftverfejlesztési területén. A cég kezdetben betéti társaságként, 1997 óta pedig kft-ként működik változatlan helyen, évről-évre egyre színesedő tevékenységi körrel. 
 

Az elmúlt közel húsz év során az ENERGY LINE nem csak magánszemélyek és kisvállalkozások százainak nyújtott segítséget és széleskörű szolgáltatást a számítástechnika számos szegmensében, de komoly állami szervezeteknek is vállalkozott informatikai rendszereik megtervezésében, kialakításában, számítógépparkjuk folyamatos, megbízható és szakszerű üzemeltetésében.

 
Jelenlegi profilomból kiemelendő az elsősorban magánszemélyek és kis cégek számára javasolt TÁVFELÜGYELET szolgáltatás, mely azért hasznos, mert a hiba elhárításához az ügyfélnek még a helyéről sem kell felállnia, akár lakásában, akár irodájában - vezetékkel vagy vezeték nélkül - használja számítógépeit. Nem kell szétszedni a "rendszert" és elcipelni valahova szervizelni, éppen ellenkezőleg!

Amennyiben technikai problémája adódik, úgy az ügyfél jelzését követően pár perc múlva a szeme előtt kerül kijavításra a hiba - távolról. Gyakran azonban nem is hibákkal, hanem különféle, komolyabb szakmai hozzáértést igénylő feladatok megoldásával keresnek meg az ügyfeleim. Az eredmény itt is látványos és azonnali, ami által a megrendelő fél igen sok fáradságot, időt és energiát takarít meg.

Ez a megoldás rendkívül praktikus, megbízható, gyors, ugyanakkor költséghatékony. Nincs havidíj, mindig csak a ténylegesen elvégzett munka után fizetendő egy időarányos összeg, amiben előre megállapodunk.
 

Számomra különösen fontos a DISZKRÉCIÓ, hiszen a munkáim során kapcsolatba kerülök egy másik fél (magánszemély, család, vállalkozás stb.) intim szférájával, akár beleláthatnék levelezésébe, családi fényképgyűjteményébe, céges dokumentumaiba. Sokaktól tudom és a mindenkor hozzám újonnan érkező ügyfeleimtől rendszeresen hallom is, hogy más helyeken milyen negatív élményeket szereztek már ezen a téren.
A hosszú évek során rendkívüli tapasztalatra tettem szert a bizalmas adatkezelés terén, így a hozzám jutott adatok védelme 100%-ban garantált, bármilyen jellegű munkáról legyen is szó. Ügyfeleim kezdettől fogva nagyra értékelik az általam ezen a téren nyújtott megbízhatóságot (is). Számos esetben a város átellenes végéről éppen azért érkeznek hozzám új páciensek, mert eleve úgy ajánlottak nekik, hogy ilyen fokú precizitásra és maximális diszkrécióra máshol aligha számíthatnak. Valóban így van és ennek az etikus hozzáállásnak a jövőben is eleget fogok tenni.

 
Csak a számítógépes rendszerek alapjainak beható ismeretével lehet komoly a szakmai FELKÉSZÜLTSÉG. Azok a technikai tapasztalatok, amiket saját magam gyűjtöttem a napi munkáim során és rendszereztem egységes egésszé az elmúlt 15 éven át, ma nagyon komoly áttekintést és professzionális hozzáértést eredményeznek számomra a számítógépes munkáim, valamint a kihívást jelentő és megoldásra váró feladataim végzése során.
 
Fontosnak tartom, hogy ügyfeleim részére magas színvonalú, korukhoz és érdeklődésükhöz mérten megfelelő mennyiségű, ugyanakkor JÓL ÉRTHETŐ ÉS HASZNOS INFORMÁCIÓT adjak az általuk esetlegesen át nem látott műszaki területeket és lehetőségeket illetően.

Munkáim során a hazai felhasználók legjellemzőbb hiányosságát a tájékozatlanságban látom, ami rendszerint annak köszönhető, hogy az emberek többségének hiányoznak a műszaki alapismereteik és hosszú évek alatt sem zárkóztak fel az IT területek gyakorlati vonatkozásában. Alapok híján a legtöbb számítógép-felhasználó még kérdezni sem mer, vagy ha mégis, akkor már eleve rosszul fogalmaz. Így tudásuk nehézkesen, lassan bővül, sok téves elgondolás, félreértelmezés rögzül náluk a minket körülvevő megannyi műszaki cikk, számítógép vagy akár szoftver optimális és hatékony használata helyett. A legtöbb embernek így sajnos fogalma sincs róla, hogy mennyi mindent lehetne könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban végeznie a már többnyire megszokott, bosszantó, olykor kínkeserves, technikai kompromisszumokat rendszerint nem nélkülöző napi tevékenységük során.
 

A felsoroltakra a műszaki területek és az informatika kérdéseit egyaránt lefedő szolgáltatásaimmal TELJESKÖRŰ MEGOLDÁST kínálok, így nálam mindent egy helyen kaphat meg a számítástechnikai problémáit, kérdéseit illetően.

Kérem, forduljon hozzám bizalommal! Mindent elkövetek annak érdekében, hogy Ön is elégedett ügyfelem legyen.

 

 

 

     
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014