TISZTELT LÁTOGATÓ!

 

     
  Köszöntöm Önt honlapomon. Cégem az ENERGY LINE KFT. elsősorban ASZTALI és HORDOZHATÓ (notebook, laptop) SZÁMÍTÓGÉPEK SZERVIZELÉSÉVEL, továbbá számos egyéb informatikai megoldással és kiegészítő számítástechnikai szolgáltatással foglalkozik.

A paletta rendkívül széles, a különféle rendelhető munkákat a SZOLGÁLTATÁSOK menüpont tartalmazza. A távfelügyelettől a weboldalak készítésén át az animált prezentációkig, az adatmentéstől az archiváláson keresztül a megzenésített családi videók HD-s megszerkesztéséig számos olyan feladatcsoportra kínálok professzionális, ugyanakkor megfizethető megoldást, ami az általános családi vagy irodai számítógép-használat során problémát vagy nehézséget jelent a hétköznapi felhasználóknak.

Amennyiben meglévő számítógépével bárminemű szoftveres vagy hardveres gondja támad - például lelassul a rendszer működése, akadozik, olykor lefagy a gép, nem indul a Windows -, kérem keressen fel a KAPCSOLATFELVÉTEL menüpontban látható elérhetőségeim valamelyikén.

Az ENERGY LINE-nál végzett karbantartást követően gépe ismét megbízható és gyors lesz. Nálam nem csak a precíz és szakszerű javításon van a hangsúly, hanem a technikai tájékoztatás is fontos szerepet kap. Ezért ha bármilyen témájú, műszaki jellegű kérdései merülnek fel, vagy ebben a vonatkozásban tanácsra szorul, nálam mindenre egy helyen kaphat precíz és igényes válaszokat.

Remélem honlapomon megtalálja az Ön számára fontos szolgáltatást, én pedig megmutathatom, hogy mit jelent egy 30 évet felölelő, mindenre kiterjedő számítógépes ismeretanyag szakmai tapasztalata a gyakorlatban.


Budapest, 2014. március

 
A cég ügyvezetője

 

   
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014