SZÁMÍTÓGÉP SZERVIZ

 

     
  Amennyiben gondja támad számítógépével, szeretettel várom a XI. kerületi címemen előzetes időpont egyeztetést követően. Elérhetőségem a KAPCSOLAT menüpont alatt olvasható.
 
 

Szervizemben minden körülmény adott a hibákat okozó hardveres-szoftveres problémák feltárására, majd azok gyors, szakszerű és hatékony elhárítására. A beérkezett számítógépek rendszerint a következő munkanapon, illetve egyes alkatrészek cseréje esetén pár munkanapon belül vehetők át kész állapotban.

Arra nem vállalkozom, hogy meghibásodott számítógépét otthonában vagy irodájában javítsam, azt mindenképpen el kell hozni a szervizembe. Indokolt esetben a számítógép ide történő szállításában és visszavitelében tudok segíteni.

 
Az elvégzett feladatok megtörténtéről részletes MUNKALAPOT készítek, amiben szerepel a hibák felsorolása, azok elhárításának lépései, az egyéb karbantartási, javítási munkálatok, valamint a számítógéppel, szoftverrendszerrel kapcsolatos észrevételeim is.
Átadáskor a Munkalap tartalmát mindig részletesen átbeszélem az ügyféllel, de nem traktálom őt a számára érdektelen technikai terminusokkal.
 
Weboldalamon ÁRAKAT nem találni. Ennek az az oka, hogy nem óradíjban számolok, hanem az adott feladat jellege, a munkával a számítógép előtt ténylegesen eltöltött idő, valamint az egyes automatizált munkafolyamatok (amikor nem kell a gép előtt ülni) ideje együttesen határozzák meg a fizetendő végösszeget. A végeredmény így egy valóban reális, korrekt és mindenki számára elfogadható ár.
Az adott problémakört illetően általában már a gép átvételekor tudok nagyságrendi árat mondani. A tényleges hibafeltárást követően telefonon is meg tudom erősíteni a végső árat előrejelzésként: így az ügyfélnek lehetősége nyílik a döntés meghozatalára: kéri a javítást vagy sem.

A nálam végzett munkák gazdaságosak, ami azt jelenti, hogy a javításra fordított összeg megtérül az ügyfélnek és rossz döntés lenne új gépet vásárolni egy szakszerű javítás helyett. Amikor viszont egy rendszerre már nem szabad rákölteni annak elavultsága és hasznavehetetlensége miatt, azt én magamtól jelzem előre.

 

Figyelmébe ajánlom a TÁVFELÜGYELETI szolgáltatásomat, melynek köszönhetően csak egyszer kell elhozni a számítógépet (és a routert) hozzám. Onnantól a későbbiekben, amikor problémája adódik, már idejövetel és az eszközök elhozatala nélkül is azonnali javítást, megoldást tudok végrehajtani a számítógépén, routerén, hálózatában... azt távolról felügyelve. (Feltéve, hogy az operációs rendszer képes beindulni és van internet kapcsolata.)

 

Bár elsődlegesen számítógép szervizként üzemelek, immár 20 éve folyamatosan igazítom a szolgáltatási palettámat az ügyfélkörben mindenkor felmerülő igények szerint.

Ennek köszönhetően mára olyan széles programválasztékkal állok rendelkezésre, hogy azt még felsorolni is nehéz. Ezt a bemutatást tartalmazza a SZOLGÁLTATÁSOK menüpont.
 
Kérem tekintse meg a palettát! Könnyen lehet, hogy kínálatomban Ön is olyan "különlegességre" talál, ami megkönnyíti munkáját a jövőbeni számítógép használata során, de akár még ajándék ötletre is szert tehet...
 
 
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014