KOMPROMITTÁLÓ ADATOK GYŰJTÉSE
(Közkívánatra bevezetett szolgáltatás)

 

     
 
Ha egy együttélési vagy házastársi kapcsolatban okkal merül fel bizalmatlanság a másik fél esetleges hűtlensége iránt, akkor az időben történő leleplezés nem csak elejét veheti egy sor nagyon kellemetlen jövőbeli szituációnak, de akár elkerülhetővé teheti azt a pontot is, ahonnan később esetleg már nincs visszaút. Ez fő indok lehet az efféle jellegű adatgyűjtésre és vizsgálatra.

 
   
A másik példa ilyen adatgyűjtésre a kiskorú gyerek vagy fiatalkorú kamasz kapcsolatainak időszakos ellenőrzése, megelőzvén, nehogy rossz társaságba keveredjen.
   

Mindkét esetben fontos szerepet kap a Bemutatkozás részben már kiemelt diszkréció és a bizalmas adatkezelés elve, amit maximálisan betartok a munkák során tudomásomra jutott információk esetén.

   
Amikor egy kapcsolatban már megrendült a bizalom a másik fél iránt, akkor elsősorban olyan bizonyítékok felkutatása fontos, amik alátámasztják a gyanút. Számos esetben ezek az információk ott lapulnak a családi számítógépen, a rejtett levelezési, böngészési, chatelési vagy egyéb kommunikációs adatok között, anélkül hogy tudomásunk lenne róluk.

Egy ilyen esetben sokan szeretnék azt hinni, hogy csak bennük van a hiba és hajlamosak túlkombinálni az események láncolatát, netán féltékeny típusúak. Az az egyetlen eredmény, ha van kézzelfogható bizonyíték a feltételezések alátámasztására vagy éppen cáfolatára, mert a bizonytalanság és tehetetlenség a legrosszabb.
   
Vállalom, hogy egy hozott számítógépről - az Ön által kért területek figyelembevételével - megpróbálok minden használható adatot kinyerni, amik egy ilyen ügyben - megmásíthatatlan digitális bizonyítékként - segítenek a kételyek eloszlatásában vagy akár a gyanú megerősítésében.
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014