DOKUMENTUMOK DIGITALIZÁLÁSA

 

     
 
Nagyobb mennyiségben is vállalom a hozott egy- vagy kétoldalas, A4-es vagy annál kisebb méretű dokumentumok szkennelését.


 
   

Első menetben a kapott oldalak digitalizálása történik meg, beleértve a kétoldalas lapokat is. Az állományok JPG formátumban kerülnek mentésre.

   

A második menetben történik meg a szkennelt képek további feldolgozása, ha az szükséges. A tartalom áthelyezhető PDF-be, amely így egyetlen vagy néhány nagyobb állományban tárolhatja a sok különálló képet. Lehetőség nyílik a módosítás ellen jelszóval történő védelemre, valamint a nyomtathatóság megtiltására is.

   
Amennyiben a kapott tartalmat újra szerkeszthető formátumban kívánja visszakapni, úgy a szkennelt képek DOC, esetleg TXT formátumú szövegként és/vagy XLS formátumú táblázatként kerülhetnek mentésre a szövegfelismerést követően. A forrás struktúrájától, megjelenésétől, minőségétől függően az eredeti formátumra történő beszerkesztés rendszerint nagyon időigényes munka. Ha szerkesztési igénye nincs, természetesen megoldható, hogy csak a vázlatosan felismert szöveges-képes tartalom kerüljön a megfelelő formátumban átadásra.
   
 
VIRTUÁLIS IRODA:
   
A dokumentum digitalizálási szolgáltatást mindenkinek javaslom, aki szereti rendben és rendszerben tudni papír alapú számláit, befizetett csekkjeit és minden olyan dokumentumát, ami nem a számítógépén keletkezett vagy nem oda érkezett meg emailben csatolva.
   
A hozzám rendszeresen, rövid időre beadott dokumentumok elektronikus formátumba öntve egy a felhasználó által bárhonnan hozzáférhető, jelszóval védett tárterületre (felhőbe) kerülnek, ahonnan bármikor elérhetők, letölthetők. Nincs többet elveszett számla, keresett garancialevél, vagy "a könyvelőnek leadott" dokumentum, ami ne állna azonnal rendelkezésére! Minden egy helyen, egy jól áttekinthető és kézenfekvő rendszerben található meg.
   
A digitalizálási munkák során fontos szerepet kap a Bemutatkozás részben már kiemelt diszkréció és a bizalmas adatkezelés elve, amit maximálisan betartok minden részemre átadott irat esetén.
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014