HANGKAZETTA DIGITALIZÁLÁSA

 

     
 
Vállalom a hozott kazetták hanganyagának digitalizálását, a kapott tartalom megvágását, esetlegesen fejezetekre bontását, szükség szerint a zajszűrését, hangosítását, majd a végleges hanganyag CD-re írását vagy az interneten történő elérhetővé tételét (Youtube), valamint igény esetén a megosztási, elküldési lehetőségek egyszerű és praktikus használatának betanítását.    
 
   
Példák és ötletek:

Újra meghallgathatjuk a régi, poros kazettáinkon szunnyadó egykori zeneszámainkat, amiket még nagyszüleink vagy szüleink rögzítettek, esetleg mi magunk vettünk fel gyerekkorunkban.

   
Feleleveníthetjük gyerekkorunk megható hangfelvételeit, verseit, énekeit vagy akár egy családi összejövetelt, útinaplót, élménybeszámolót. Olykor egészen elképesztő "kincsekre" is bukkanhatunk a múltból, amiknek a létezéséről esetleg nem is tudtunk.
   

A digitalizálási munkát követően a rekonstruált hanganyag korszerű formátumban (pl. MP3) áll majd rendelkezésünkre meglévő média archívumunkban. Hallgathatjuk azt számítógépről, CD-ről, iPodról, vagy akár az autóban, de még csengőhangot is kreálhatunk belőle mobiltelefonunkra.

   
Lehetőség nyílik a hanganyag megosztására a rokoni vagy baráti körben a Youtube segítségével. A távolság sem jelenthet akadályt és a külföldön élők egy gombnyomásra ugyanúgy átélhetik a kazettákról fellelt emlékeket, ahogy az itthoniak egyaránt.
   
A múlt emlékeit ilyen szinten feldolgozva valóságos időutazásban lehet részünk. Ezt az élményt pedig nem csak magunknak szerezhetjük meg, de ajándéknak is kiváló lehet, hiszen amikor szülők és nagyszülők is érintettek egy-egy archív felvételen, számukra is nagy boldogság azokat újra meghallgatni.
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014