VIDEOADÁSOK MENTÉSE

 

     
 
Vállalom, hogy egy megadott linken az interneten látható videót - legyen az egy távoli szerveren tárolt vagy akár egy online adás - lementem és az ügyfél Youtube fiókjába - nem publikus tartalomként - feltöltöm. Igény esetén DVD-re, HD-s műsor esetén Blu-Ray lemezre, esetleg pendrive-ra is kiírható az anyag.


 
   

A mindennapok során gyakran szembesülünk olyan problémával, hogy adott egy számunkra fontos tartalommal bíró, internetes forrású videóanyag (riportműsor, híradás, sportesemény, közeli ismerős szereplése a képernyőn stb.), ám a médiatartalmat annak védettsége miatt nem tudjuk lementeni és így későbbi felhasználásra magunknak eltárolni vagy mondjuk egy nagyképernyős TV-n megnézni.

   
Ha ilyen problémával szembesül, csak bízza rám az adott tartalom mentését, legyen az szöveg, kép-, hang- vagy bármilyen videoanyag.
   
Nincs többé le nem tölthető videó, el nem menthető kép, vagy egy weboldalról megfelelően ki nem nyomtatható szöveges tartalom.
 

 

Arra is van lehetőség, hogy egy link nekem történő átküldését követően lementem a kívánt tartalmat, majd azt egyből az ügyfél Youtube fiókjába (ha nincs, nyitok egyet) töltöm fel úgy, hogy kizárólag ő férhet hozzá, így rövidesen már a saját Youtube videogyűjteményében tekintheti meg az adott műsort, később műsorokat. Ez a rendszeresn igényelhető megoldás kézenfekvő, gyors, költséghatékony és praktikus.
 

 

A szerzői jogvédelem alatt álló tartalom értelemszerűen nem tartozik a fenti szolgáltatással érintett célcsoportba. Amennyiben olyan linket kapok, ahol ez az összeférhetetlenség problémát okoz, azt értelemszerűen külön is jelzem.
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014