VIDEOKAZETTA DIGITALIZÁLÁSA

 

     
 
Vállalom a hozott videokazetták digitalizálását, a kapott tartalom megvágását, esetlegesen fejezetekre bontását. Szükség szerint a felvétel ellátható statikus vagy dinamikus menüvel, zenei betéttel. A végleges filmanyag DVD-re kerül, de az interneten is elérhetővé tudom tenni (Youtube) úgy, hogy kizárólag azok láthatják, akiknek a titkos linkjét megküldjük. Igény esetén a megosztási, elküldési lehetőségek egyszerű és praktikus használatának betanítását is vállalom.    
 
   
Példák és ötletek:

Újranézhetjük a régi videokazettáinkon nyugvó egykori családi felvételeinket, legyen az óvodai, iskolai rendezvény, ballagás vagy esküvő, sportesemény vagy külföldi nyaralás.

   

A digitalizálási munkát követően a rekonstruált filmanyag korszerű formátumban (pl. DVD) áll majd rendelkezésünkre meglévő média archívumunkban. Megnézhetjük számítógépen vagy a nagyképernyős tévénken, levetíthetjük a szülőknek, nagyszülőknek és a gyerekeknek egyaránt.

   
Lehetőség nyílik a film megosztására a rokoni vagy baráti körben a Youtube segítségével. A távolság sem jelenthet akadályt és a külföldön élők egy gombnyomásra ugyanúgy átélhetik a videokazettákról fellelt emlékeket, ahogy az itthoniak egyaránt.
   
A múlt emlékeit ilyen szinten feldolgozva valóságos időutazásban lehet részünk. Ezt az élményt pedig nem csak magunknak szerezhetjük meg, de ajándéknak is kiváló lehet, hiszen amikor szülők, nagyszülők, barátok is érintettek egy-egy archív felvételen, számukra is nagy boldogság azokat újra megnézni és közösen átélni, majd átbeszélni.
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014