MEGLÉVŐ SZÁMÍTÓGÉP FEJLESZTÉSE, KORSZERŰSÍTÉSE

 

     
 
Előzetes ajánlatkészítést követően vállalom meglévő számítógépe egyes összetevőinek módosítását, mely által a gép teljesítménye növelhető, sebessége gyorsítható.

 
   
Amennyiben elégedetlen meglévő számítógépe jelenlegi teljesítményével, de mégsem akar vagyonokat rákölteni, úgy a konfigurációja áttekintését és igényeinek egyeztetését követően elkészítem a fejlesztésre vonatkozó árajánlatomat.
   
Amennyiben az asztali számítógép hardveres kiépítettsége idejétmúlt, úgy annak fejlesztését csak az alaplap - processzor - memória együttes cseréjével lehet megoldani. Ezt követően viszont egy félelmetes gyorsasággal bíró rendszert kapunk, melyben a 3-as számok uralkodnak: DDR-3, SATA-3, USB-3. Ezek az integrált összetevők mind olyan korszerű adatátviteli sebességről gondoskodnak, amivel korábbi gépünk sajnos nem bír és már nem is lehet javítani rajta.
   
A SATA-3 interfésznek köszönhetően az új gépbe bekerülő SSD meghajtó valóságos fénysebességgel fog működni a korábbi, még csak SATA-2 csatolóval rendelkező alaplapunkhoz képest. Fontos, hogy alkalmas típusú és ár/érték arányban is megfelelő SSD-t javasoljak. Számos gyártó olyan SSD meghajtót hoz forgalomba, amelyek a gyakorlatban alig gyorsabbak a merevlemezeknél (HDD), így hiába büszkélkedhetünk SSD-vel, amikor annak sebessége jelentősen elmarad az elvárhatótól.
   
Az USB-3 porton soha azelőtt nem tapasztalt átviteli sebességet érhetünk el az USB-3-as külső adattároló eszközeinket csatlakoztatva.
   
Amennyiben a háttértároló (merevlemez, winchester) kapacitását kinőtte, úgy vállalom annak nagyobb merevlemezre történő cseréjét anélkül, hogy az operációs rendszerét újra kellene telepíteni. Minden adat változatlan tartalommal fog átkerülni az új, nagyobb merevlemezre - megnövelve ezáltal a fennmaradó szabad helyet - függetlenül attól, hogy asztali számítógép, vagy notebook a delikvens.
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014