TÁVIRÁNYÍTÓ JAVÍTÁSA

 

     
 
Mindenféle távirányító javítását, érintkezési hibáinak megszüntetését vállalom. A legjellemzőbb hiba, hogy a gyakran használt gombok egy idő után egyre nehézkesebben reagálnak, végül már erőteljes nyomásra sem tudjuk a kívánt jelet a vezérelt készülékünknek továbbítani. Nálam lehetőség nyílik rá, hogy a régóta a fiók mélyén heverő, megkopott, elöregedett távirányítókat újra használható állapotba hozzuk.

 
   
Bár sok esetben olcsóbb megoldás egy utángyártott távirányító beszerzése, az gyakran nem szolgál teljes funkcionalitással vagy kevésbé áll kézre az eredetileg megszokott gyári változathoz képest. A gyári távirányítónál rendszerint nincs jobb, így érdemes egy kis figyelmet fordítani a javítására, ha az már szükségszerű.
   

A legkülönfélébb távirányítók javítását vállalom: számítógép, projektor, TV, videomagnó, asztali CD lejátszó, asztali DVD lejátszó, asztali DVD felvevő, asztali Blu-ray lejátszó, erősítő, műholdvevő, set-top-box, asztali médialejátszó (médiabox), klímaberendezés, garázskapu és nyílókapu távirányító stb.

   

Lehetőség van a távirányítók egyes funkcióinak kiiktatására / tiltására is, így az átalakítást követően azon gombok véletlen megnyomására már nem aktivizálódik egy bizonyos - nem kívánt - funkció.

   
 
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014