ÚJ SZÁMÍTÓGÉP VÁSÁRLÁSA
OPERÁCIÓS RENDSZER TELEPÍTÉSE

 

     
 
Új számítógépek forgalmazásával is foglalkozom, melyeket ügyfeleim előzetes árajánlatot követően vásárolhatnak meg tőlem.

 
 
Az ajánlat kidolgozását megelőzően részletes szóbeli egyeztetés során megállapításra kerül a felhasználás területe, ami számomra már elég jól behatárolja a gép szükséges teljesítményét, kiépítettségét, valamint árát.
   
Fontos, hogy olyan rendszert tudjak ajánlani, ami ár/érték arányban kiváló, továbbá hosszú évek múltán sem lesz elavultnak tekinthető. (Amikor egy gépet pl. 3 év múlva le kell cserélni, ott súlyos hiba történt az ügyfél igényeinek felmérésekor, a kor hardveres követelményeinek megállapításakor, valamint az ár/érték arány meghatározásakor!)
   
Igény szerint természetesen vállalom, hogy az új számítógépre az ügyfél által meghatározott (és megvásárolt) operációs rendszer kerüljön.
Ilyenkor a gép összeállítását követően én telepítem a Windowst és az illesztőprogramokat, majd a mindennapos munkához szükséges alkalmazásokat és az ügyfél által előre meghatározott egyéb programokat. Elvégzem a Windows és valamennyi szoftver frissítését, a vírusvédelem beállítását, a hálózati beállításokat, majd számos megjelenítési és használati finomhangolást követően naprakész állapotban adom át az új rendszert.
   
Lehetőség nyílik rá, hogy merevlemez (HDD) helyett egyből SSD meghajtót építsünk a számítógépbe, így növelve annak hatékonyságát és gyorsaságát.
   
Az átadáskor minden alkalommal bemutatom az operációs rendszer főbb használati tudnivalóit és szót ejtek a telepített alkalmazásokról, továbbá a kedves ügyfél minden kapcsolódó kérdésére is azonnali választ kap. Szükség esetén megtörténhet egy képnézegető, egy CD/DVD író vagy akár egy archiváló program betanítása is.
   
Az áfás számlán - igény szerinti részletezésben - a konfiguráció egyben vagy részegységenként felsorolva is megjelenhet.
   

Az alkatrészekre 1, 2 vagy 3 év garanciát adok, attól függően, hogy milyen terméktípusba tartoznak.
Érdekesség, hogy az elmúlt közel 20 év során elhanyagolhatóan kevés termék garanciális cseréjére került sor az ügyfélkörömben, legyen szó asztali számítógépről, annak részegységéről vagy notebookokról. Mindez a megbízható termékcsalád- és márkaválasztásnak, a sokéves szakmai és gyakorlati tapasztalatnak köszönhető.

   
 
Biztosan állíthatom, hogy a vásárlóknak ilyen igényes műszaki odafigyelésben és ilyen szoftverkörnyezet kialakításában máshol nem lehet része! Az átadás-átvétel során elhangzó információk pedig minden ügyfelemet olyan kiszolgálásban részesítik, amit csak kevés szakembertől kaphatnak meg. A kiszolgálás magas színtű minősége a számítógép megvásárlását követően is fennmarad: továbbra is állok az ügyfeleim rendelkezésére a kapcsolódó témákban, szoftveres és hardveres kérdésekben egyaránt.
   
 
 
     
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014