KÜLÖNFÉLE ÜDVÖZLŐK ÉS NYOMTATVÁNYOK KÉSZÍTÉSE, LAMINÁLÁS

 

     
 
Vállalom a legkülönfélébb nyomtatványok tervezését, nyomtatását, vágását, laminálását.


 
   

Hasznos nyomtatványok a mindennapok soraiból:

   
Meghívó, üdvözlőkártya. Jellemzően egy A4-es lap negyedét teszi ki. Lehet két vagy négy oldalas (utóbbi kinyitható).
   
Falragasz. Lehet ez egy figyelemfelkeltő színes hirdetés egy villanyoszlopra, egy jó kinézetű szórólap vagy reklám a postaládákba, netán egy iskolai ünnepi ismertető a karácsonyi programokról stb.
   
Névjegykártya. Laminálással készülő minőségi névjegyek. Nem lehet rájuk firkálni, nem lehet őket összetépni vagy meggyűrni, fröccsenő víz ellen védettek, jó tartásuk van és selymes a tapintásuk. Igényes ember nem ad ki sima papírlapot a kezéből.
   
CD / DVD borító. Legyen szó családi videóról vagy egy zenei válogatásról, régi utazásról vagy a gyerekek ballagásáról, a saját készítésű CD/DVD borító mindenképpen feldobja az ajándékot és annyira "eredetire" varázsolja azt, mintha üzletben lett volna vásárolva. Érdemes megadni a módját a külcsínynek is, mert utólag megtérül ez a "befektetés".
   
Gyásztávirat. Ha teljesen egyedi igény szerint óhajtja meghatározni a borítékba kerülő kartonlap grafikáját és szövegét, úgy arra is igényes és elegáns megoldásokat kínálok.
   
Köszöntő emailben. Ha nem szeretne egy agyonunt és elcsépelt jellegű webes képeslapot küldeni kedves családtagjának, rokonának, köszöntése címzettjének, akkor szívesen készítek egy ízléses megjelenésű, harmonikus színvilágú, visszafogott vagy akár lendületes képeslapot, ami trendi lesz és egészen biztosan nagy örömet fog okozni.
   
Laminálás. Mindenféle dokumentum laminálását vállalom. Az így kapott lap keményített és fényes felületű lesz, ellenáll a sérülésnek, az elpiszkolódásnak, zsírfoltoknak. A fröccsenő víz sem mossa el a nyomtatófestéket. Ceruzával, golyóstollal nem lehet összefirkálni, az alkoholos filc letörölhető, lemosható róla. Nem lehet meggyűrni és összetépni. Minden tekintetben időtálló.
   
Laminálási példák a hétköznapi gyakorlatban:
- kültérre szánt plakát, falragasz;
- kültéri figyelemfelhívó-, tiltótábla;
- postaláda és kaputelefon címkefelirat;
- minőségi névjegykártya;
- dedikált fénykép;
- oklevél, kitüntetés, emléklap;
- az utókornak megőrizendő gyerekrajz, grafika, festmény, iromány;
- órarend;
- iskolai kisokos: képletgyűjtemény, évszám emlékeztető, nyelvtani táblázat stb.
   
Méretre vágás. Mindenféle papírlap alapú dokumentum méretre vágását vállalom a névjegykártya mérettől egészen az A3-as lapokig.
   
 
   
 
   
 
 
 
   
 
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014