KÖZGYŰLÉSTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁS

 

     
 

Teljeskörű szolgáltatáscsomaggal vállalom közgyűlések technikai megvalósítását vezeték nélküli szavazógépek biztosításával, a szavazatok gyors, pontos és hiteles gépi számlálásával, igény szerint a hangosítással, valamint tökéletes minőségű hangfelvétel készítésével kompletten. A munkákhoz szükséges valamennyi műszaki berendezés helyszínre szállítását és beüzemelését biztosítom a szükséges technikusi létszámmal együtt.

 
 
   

Egyedülálló vezetéknélküli szavazógépes rendszer. Az eszközökbe egyénileg testreszabott szoftvert készítek, így tulajdonképpen bármilyen módszer szerinti szavazás és kiértékelés megvalósulhat.

   

A szavazógépeket az adott csoportok (ha vannak) a regisztráció alkalmával a helyszínen veszik át. A rendszerben ilyenkor kerül rögzítésre, hogy melyik készülék, melyik csoportba fog szavazatot leadni.

   

A közgyűlés során megadott jelre technikusunk indítószignált generál és a szavazás megkezdődik. Ezt követően 20 másodperc áll a szavazók rendelkezésére, hogy a megfelelő gombbal leadják voksukat. Az idő leteltével záróhang szólal meg. Ezt követően az előre kihelyezett monitoron megjelennek a szavazási eredmények, melyek felolvashatók vagy további feldolgozásra hasznosíthatók.

   

Lehetőség van arányosított szavazásra is. Ilyenkor egy tanúsítvánnyal is rendelkező Excel program végzi el az elektronikusan kapott szavazatok igény szerinti kiértékelését. A pillanatok alatt megszülető eredményt szükség esetén közjegyző is hitelesítheti.

   

A hangosítást korszerű és minőségi hangtechnikai berendezésekkel végezzük. A mobil mikrofonokat a közgyűlés folyamán minden felszólaló külön-külön megkaphatja, akár egy időben is, míg egyes helyekre fix állványokra is telepítünk mikrofonokat. Mivel minden felszólaló más és más előadásmódban beszél, továbbá sokan különféle távolságban tartják szájukhoz a mikrofont, egyik technikus kollégám folyamatosan figyeli a bemeneti hangszinteket és szükség esetén elvégzi a korrigálnivalót. A hangfalak optimális elhelyezése mindenhol egyenletes, megfelelő hangerejű, visszhang- és torzításmentes megszólalást biztosít a teremben.

   
A hangfelvételt a csúcsminőségű hangrendszerünkre kötött felvevő berendezés digitálisan rögzíti. A rendezvény befejeztével a kész hanganyagot szinte azonnal át tudom adni MP3 formátumban (pl. pendrive-on), illetve lehetőség van CD-re is íratni azt. A hangfelvétel tiszta, jól érthető, háttérzajmentes, alkalmas a jegyzőkönyvbe történő utólagos, szó szerinti átírásra is.
   
A munkákhoz szükséges valamennyi készüléket én biztosítom. Amennyiben a rendezvény helyszínén mégis adott valamilyen technikai felszerelés, azt nem áll módomban használni, hiszen komoly felelősséget csak az általunk a helyszínre szállított készülékekre vállalhatok.
   
Amennyiben közgyűléstechnikai szolgáltatásunkat igénybe óhajtja venni, úgy kérem, hogy ajánlatkérési igényét idejében jelezze a rendezvény napjának, idejének (regisztráció kezdete, szavazás kezdete, közgyűlés tervezett vége) és helyszínének pontos megjelölésével. A részleteket ezt követően tudjuk egyeztetni.
   
 
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014