ADATÁTVITELI KAPCSOLATOK LÉTREHOZÁSA

 

     
 
Vállalom a számítógépek, telefonok és egyéb modern kommunikációs eszközök adatátviteli kapcsolatainak létrehozását.

 
   
Ha egyik számítógépről egy másik számítógépre szeretne rendszeresen és nagyobb mennyiségű adatokat átvinni, akkor arra nem a pendrive a megfelelő megoldás, hanem a számítógép-hálózat. Ez lehet router alapú (infrastruktúrális) vagy közvetlen összeköttetésű hálózat két gép között (ad-hoc).
   

Ha számítógépről mobiltelefonra vagy telefonról számítógépre szeretne rendszeresen képeket, videókat, zenéket, alkalmazásokat átvinni, akkor arra több lehetőség is van. Kevés állomány esetén a Bluetooth használata célszerűbb, nagyszámú fájl esetén azonban az USB kapcsolattal és megfelelő célszoftverrel rengeteg idő takarítható meg. Okostelefonok esetén a WiFi-s hálózati kapcsolat nyújtja a legsokoldalúbb hozzáférést.

   
Ha tabletről számítógépre vagy számítógépről tabletre szeretne rendszeresen képeket, videókat, zenéket, alkalmazásokat átvinni, akkor arra az adott tablet operációs rendszere függvényében különféle lehetőségek vannak. Nagyszámú állomány esetén itt is a WiFi-s hálózati kapcsolat elérése a legcélszerűbb, ám egyes géptípusok operációs rendszerei nem teszik lehetővé az ilyen módon történő közvetlen fájlátvitelt, így a célra alkalmas szoftver telepítése is szükséges, hogy a Windows hálózatába az "áttallózás" megoldható legyen.
   

Ha telefonja, okostelefonja vagy tabletje adatait biztonságban szeretné tudni, úgy vállalom a rendszerben lévő címjegyzék adatok, SMS-ek, képek és videók teljeskörű archiválását számítógépre vagy tetszőleges adathordozóra. Igény esetén az archiválás menetét be is taníthatom, így a későbbiekben az akár a közbenjárásom nélkül is elvégezhető.

   
 
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014