KAMERARENDSZER HELYI ÉS TÁVOLI HOZZÁFÉRÉSE

 

     
 
Vállalom meglévő épület-megyfigyelő kamerarendszerek digitális videorögzítőjének hálózati beállításait, hogy az élőképes adást és a már rögzített felvételeket bármelyik számítógépünkről vagy okostelefonunkról helyben és távolról is elérhessük.
 
   
Nincs annál kényelmesebb dolog, amikor számítógépünk előtt ülve is láthatjuk, hogy a körülöttünk lévő, bekamerázott kültéri vagy beltéri területeken milyen események zajlanak éppen. Mintha anélkül "néznénk ki az ablakon", hogy felállnánk egy munka mellől. Számítógéphez kötött TV vagy számítógéptől független okostévé készülékünkön is egy gombnyomással érhetjük el ugyanezt a látványt, csak éppen sokkal nagyobb méretben, valamint okostelefonos alkalmazással ugyanúgy a helyi WIFI hálózatunkra kapcsolódóva.
   
Akár a munkahelyről, akár egy nyaralásból szeretnénk hazapillantani, elég pár kattintás a számítógépen vagy a mobilon és már körül is nézhetünk a házunk, irodánk területén. Egyesek az alkalmazottakat is szeretik így felügyelni kültéri és beltéri kamerák révén.
   

Rendszerint a mozgatható (speed dome) kamerák hozzáférése is megoldott, így a forgatás, döntés, zoomolás (Pan/Tilt/Zoom) funkciók ugyanúgy elérhetőek távolról, mintha a helyi számítógépünkről irányítanánk a megfigyelő rendszerünket.

   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014