HÁLÓZATI NYOMTATÁS

 

     
 
Vállalom hálózati nyomtatók beüzemelését, valamint a "nem hálózati nyomtatók" és multifunkciós eszközök (szkenner+printer) HÁLÓZATI ESZKÖZKÉNT történő telepítését. 
   
Ha számítógép hálózatunkban több gépről szeretnénk egy nyomtatóra (akár egyidejűleg) feladatokat küldeni, akkor vagy egy olyan nyomtatóra van szükségünk, amibe a hálózati elérési funkciót eleve beépítették, vagy egy olyan hálózati eszközre van szükségünk, ami az USB-s nyomtatót elérhetővé teszi a routerre csatlakozó valamennyi eszköz számára. (A legcélszerűbb, ha ez az eszköz maga a router.)
   
A problémákra teljeskörű megoldást tudok kínálni. Ez fontos a költséghatékonyság miatt, hiszen a hálózati nyomtatók ára jelentősen magasabb a többinél (a "csak helyi" nyomtatókénál) és külön e célra rendszerint nem is kívánunk új készüléket beszerezni, hanem a meglévőt akarjuk valahogy mégis hálózati printerként használni. Az általam alkamazott lehetőségek különfélék, melyeket a helyszíni adottságok (gépek száma, üzemidő, használati szokások stb.) szerint egyedileg határozok meg és teszek javaslatot az egy vagy több "nem hálózati nyomtató" hálózativá tételére.
   

Azt a megoldást nem preferálom, ahol egy számítógépnek csak azért kell folyamatosan üzemelnie, hogy egy helyi nyomtatót azon keresztül érhessenek el a nyomtatni vágyók.

   

Fontos, hogy a multifunkciós eszközök szkennelési funkciója is elérető legyen a megosztott nyomtatáson felül. Így két legyet üthetünk egy csapásra, hiszen nem csak egy hálózati printert kapunk, de egy hálózati szkennert is.

   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014