SZÁMÍTÓGÉP TÁVVEZÉRLÉSE, VIRTUÁLIS IRODA

 

     
 
Vállalom meglévő számítógépe távoli hozzáférésének kialakítását, így dokumentumaihoz és egyéb tárolt adataihoz bármikor, bárhonnan hozzáférhet.


 
   
A távoli hozzáférés sokoldalú:
   

Teljeskörű hozzáférés az otthoni vagy éppen az irodai állományokhoz. Fájlok feltöltése oda, vagy letöltése onnan a helyi gépünkre.

   

A távoli számítógép vezérlése szinte ugyanúgy, mintha előtte ülnénk: alkalmazások futtatása, adatok lekérdezése, weboldalak betöltése stb.

   

Nyomtatás a távoli nyomtatóra.

   

A távoli számítógép hálózatára kapcsolódó további számítógépek távoli elérése, valamint azok bekapcsolása, leállítása, készenléti módba helyezése, hibernálása.

   
Ezzel a korszerű megoldással egy virtuális irodát is lehet üzemeltetni anélkül, hogy a meglévő helyünkről elmozdulnánk és értékes időt pazarolnánk az utazásra és pénzt az útiköltségre. Minden távoli adatunkhoz közvetlenül hozzáférünk, de a másik számítógépen bármikor létrehozhatunk új állományokat is és elküldhetjük őket emailben úgy, mintha onnan postáztuk volna őket. Írhatunk távolról DVD-t, vagy akár tarthatunk kiselőadást, bemutatót is egy a gép előtt ülő személynek, miközben különböző szöveges tartalmat, grafikákat nyitunk meg és többféle alkalmazást használunk. Készülhet így továbbá egy közös iromány, pl. egy szerződés, de folytathatunk konferencia beszélgetést is a túloldalt a monitort figyelő személyekkel, miközben mindenki ugyanazt a dokumentumot, rajzasztalt, táblázatot stb. látja, amin éppen ügyködünk.
   
A távvezérlés és a virtuális iroda biztonságos adatkapcsolati protokollon keresztül működik, így nyugodtak lehetünk afelől, hogy munkánk során semmi nem juthat illetéktelen kezekbe.
   
  Haladjon a korral és vegye igénybe a számítógép-hálózatokban és az internetben rejlő lehetőségek ezen oldalát is a segítségemmel!
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014