KING ÉPÍTŐIPARI KÖLTSÉGVETÉS KÉSZÍTÉSE

 

     
 

Vállalom a neves KING szoftverrel építőipari költségvetések szakszerű és pontos elkészítését, majd elektronikus úton történő megküldését (pl. PDF-ben, Excelben). 
   

Az informatikai tevékenység mellett a cégem egy évtizeden át párhuzamosan foglalkozott építőipari kivitelezéssel is, így rendkívüli tapasztalatom van annak különféle területein. Az eltelt évek során nagyon sok olyan saját vállalású projektet valósítottam meg, ahol a felméréstől, a költségvetések elkészítésén át a kivitelezésig és átadásig bezárólag mindent egy kézben tartottam.
Ez azért fontos, mert manapság egyre gyakrabban találkozom a szakszerűtlenséggel, ami nem csak a gyakorlatban, de már az előkészítésben és az írásos anyagokban is alaposan megmutatkozik.

   
Amennyiben ajánlatát igényes formátumba öntve szeretné benyújtani egy tenderen, pályázaton, de nincs meg a megfelelő felkészültsége és szakértelme, hogy egy több tíz oldalas, szakmailag is helytálló, ANYAG / DÍJ tételekre bontott struktúrájú dokumentumot elkészítsen, csak bízza rám a munkát!
   
 
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014