TÁVFELÜGYELET, TÁVOLI HIBAELHÁRÍTÁS

 

     
 
Hosszú ideje ez a legnépszerűbb szolgáltatásom. Vállalom meglévő számítógépe, routere távoli hozzáférésének kialakítását, így igénye esetén a gépén jelentkező hibákat távolról tudom orvosolni. Ez a korszerű módszerem praktikus, gyors és költséghatékony megoldást kínál a szoftveres problémák leküzdésében.

 
   
Előnyök:
   

A hiba elhárítása érdekében Önnek nincs más tennivalója, mint jelezni azt felém telefonon vagy emailben. Én belépek a gépére és az Ön szeme láttára javítom ki a problémákat.

   

Nem kell szétszedni a gépet, kihúzogatni a kábeleket, elvinni valahova az asztali rendszert vagy a notebookot. Nincs utazással elvesztegetett idő, sem útiköltségre kidobott pénz. Nem kell várakozni, sem otthagyni a gépet egy szervizben, majd értemenni a következő napon.

   

Nincs havidíj, mindig csak a ténylegesen elvégzett munka után fizetendő egy időarányos összeg, amiben előre megállapodunk.

   

Amennyiben van működő internetkapcsolata és elindul a Windows, akkor 99%, hogy a problémáját rövid időn belül megoldom, okozza azt bármilyen vírus, rosszindulatú szoftver, rendszerhiba, merevlemezhiba, regisztrációs adatbázis sérülése, nyomtatási gond, hálózati anomália vagy alkalmazáshiba.

   
A távfelügyeleti munkáim során fontos szerepet kap a Bemutatkozás részben már kiemelt diszkréció és a bizalmas adatkezelés elve, amit maximálisan betartok minden, a hozzáférési körömbe bevont új gép esetén is.
   
A távvezérlés biztonságos adatkapcsolati protokollon keresztül működik, így a munkák során semmi nem juthat illetéktelen kezekbe.
   
  Haladjon a korral és számos elégedett ügyfelemhez hasonlóan vegye igénybe Ön is az internetben rejlő lehetőségek ezen praktikus oldalát a segítségemmel!
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014