TÁVOKTATÁS, VIRTUÁLIS TANFOLYAM

 

     
 
Vállalom a számítógépes kérdésekkel kapcsolatos, Ön által meghatározott tetszőleges témában a távbetanítást, távoktatást. Minden informatikai téma szóbajöhet, aminek csak szoftverhez, hardverhez, hálózathoz, kommunikációhoz köze van. 
   
Ha nem csak elméleti ismeretkről van szó, akkor először meghallgatom a megtanulni kívánt feladatot, illetve az elsajátítani kívánt szoftverhasználati igényt. Utána az Ön képernyőjén bemutatom a lépéseket távolról. A magyarázatok és közös átbeszélés után az egeret végül "átadom", Ön pedig megmutathatja, hogy mit sikerült memorizálni a látottakból és hallottakból. Nálam a gyakorlati alkalmazásnak van nagyobb szerepe, amit a tanfolyamokon éppen rosszul csinálnak. Érdekes módon az én "óráimon" mindenki gyorsan tanul és utólag is praktikusan tudja alkalmazni az így megszerzett új ismereteket. Ennek nyilván oka van és az a hatékony módon átadott tudás felépítésében rejlik.
   

Ha szükséges, a tananyagról menet közben jegyzetet is készítek és az utólag könnyen felidézhetővé teszi a tanultakat.

   

A helyszíni és távoktatásban komoly tapasztalatom és nagy gyakorlatom van: minden korosztály számára megtalálom a megfelelően érthető nyelvezetet, a követhető értelmezési sebességet és figyelek a műszaki részletekbe való belemerülés szükségszerűen elegendő mértékére is.

   

Nincs havidíj, mindig csak a ténylegesen eltöltött tanítási idő után fizetendő egy időarányos összeg, amiben előre megállapodunk. Ez messze kedvezőbb, mint a gyermeteg és haszontalan számítógépes tanfolyamok költsége, ahol az előadók gyakran alig tudnak többet egy általános felhasználónál, így komolyabb kérdésekre sem tudnak válaszolni!

 
 
  Gyakorlati tananyag példák:
Youtube házivideók, Google képgaléria használata: feltöltés, kezelés, megosztás családtagokkal, ismerősökkel.
   
Saját fényképek minőségének pár lépéses feljavítása
   
Archiválás külső meghajtóra
   
Google 3D-s térkép használata: műholdkép, utcakép, linkek, trükkök
   
CD/DVD író szoftver gyors és hatékony használata
   
Táblázatkészítés Microsoft Wordben
   
Képlettel történő számítások Microsoft Excelben
   
Gyors és látványos prezentáció készítése Microsoft Powerpointban
   
A rosszindulatú programok elleni védekezés a gyakorlatban, vírusvédelem nélkül
   
Nyomtatási kérdések, trükkök
   
Hálózati beállítások, fájlmegosztás
   
 
A lista csak ízelítő. Természetesen minden kapcsolódó egyéni kérdésre és tananyagra azonnal tudok reagálni, nincs szükség előzetes felkészülésre, így Ön dönti el, mikortól indulhat az óra.
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014