WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, WEBDESIGN SZOLGÁLTATÁS

 

     
 
Vállalom, hogy igényei szerint megtervezem weboldalának arculatát, színvilágát, megjelenését és menürendszerét, majd az előzetes tervek jóváhagyását követően kedvező áron elkészítem weboldalát. 
   

A szóbeli egyeztetést követően a megrendelő átadja a tervezett weboldala menüjének leírását és a kapcsolódó szöveges tartalmat menüpontonként. Pl. Főoldal, Bemutatkozás, Szolgáltatások, Referenciák, Kapcsolatfelvétel stb.
A menüpontok tartalmazhatnak almenüket is.

   
Egyeztetjük a weboldal felbontását, a kívánt színvilágot, a megjelenítendő szöveges-képes tartalom jellegét és mennyiségét, hogy egy jól olvasható és kényelmesen áttekinthető, szellős és nem túlzsúfolt elrendezést tudjak kialakítani. Ilyenkor gondolatébresztő gyanánt korábbi munkáimból is mutatok ötleteket és különféle megoldásokat.
   

A weboldal keretrendszerének elkészültét követően egy demo oldalt hozok létre, melyen a változások óráról-órára, napról-napra követhetők a megrendelő számára az elkészülés befejeződéséig. Egy weboldal arculatának több fázisos kialakítása - a tartalomtól függően - nálam néhány munkanapot vesz igénybe.

   
Ha a megrendelői jóváhagyás megtörténik a folytatásra, a részemre átadott szöveges tartalmakat és képeket az egyeztetés szerint elkezdem kész weboldalakká alakítani. Munkám során automatikusan kijavításra kerülnek a helyesírási és nyelvhelyességi hibák, sőt, igény szerint stilisztikai korrigálást is alkalmazhatok.
Sajnos még az is gyakori, hogy a megrendelők helyett én fogalmazom meg a mondanivalójukat, mert ők nem tudják azt összeállítani sem szóban, sem írásban.
   
A webes szerkezetbe kerülhetnek további programozott funkciók és dinamikus grafikai elemek egyaránt. Ezek adott esetben feldobhatják a külalakot, de azon felhasználók esetén, akik régebbi számítógépekkel rendelkeznek, nagyon lelassíthatják az oldal működését. Nem szabad egy weboldalból grafikai kirakatot csinálni. Én mindenről tudom, hogy hol van a határ, így a munka ezen részét is rám bízhatja.
   

Az oldalak tartalmi feltöltése után az utómunkák következnek és a végső csinosítás, míg végül minden a helyére kerül és megtörténik a demo oldal élesítése. A menürendszer utólag is bővíthető-szűkíthető marad és így flexibilisen igazítható a jövőbeni módosításokhoz és megrendelői igényekhez.

   

Az oldalon a későbbiekben történő módosításokat is vállalom, ezáltal nem fordulhat elő hozzá nem értő belekontárkodás a már jól felépített tartalomba.

   
Igény esetén létre tudok hozni olyan felületet, aminek használatával a weboldal egyes területeire a megrendelő is könnyedén bele tud írni. Egyszerű példa erre egy Hírek oldal, ahol például napi-heti aktualitások kerülhetnek közzétételre.
   
Adatbázisok, webáruházas termékek menedzselése esetén lehetőség van testreszabott adminisztrációs felület kialakítására is, így a megrendelő pontosan olyan paraméterek szerint töltheti fel adatait a saját rendszerébe, ahogyan ő szeretné.
   
 
   

Vissza az előző oldalra
           
   

Az Energy Line Kft. weboldala  -  Minden jogot fenntartunk!  -  Készítette az Energy Line Kft. (C) 2014